• office@infinitydental.ro
  • (+40) 0241.610.610 / (+40) 0726.26.26.24

DR. AMER HIJAZI – Ortodontie si Implantologie avansata – a absolvit in 2003 Facultatea de Medicina Dentara Univ. Ovidius si este membru si absolvent – GLOBAL INSTITUTE FOR DENTAL EDUCATION (USA Los Angeles).
Dr. Amer Hijazi a participat la numeroase cursuri de specializare si a obtinut certificari pentru unele dintre cele mai avansate tratamente si tehnici stomatologice internationale ale momentului. Este unul dintre medicii ortodonti si implantologi cei mai pregatiti din punct de vedere profesional.

Pacienții noștri se bucură de cele mai inovatoare tratamente de estetică dentară, de la implanturi dentare, la coroane si fațete dentare, la aparate dentare și albirea profesională a dinților.

Aparatură de ultimă generație este cea care ne ajută să oferim servicii integrate de stomatologie de înaltă calitate.

Pacienții noștri dispun de un plan de tratament stomatologic personalizat, în funcție de nevoile sale și de bugetul pe care îl are disponibil.
Obiectivul nostru este obtinerea si mentinerea starii de sanatate orale prin efortul sustinut in toate specialitatile medicinei dentare.

Prin ambiţie, dăruire, multă muncă şi perseverenţă, am câştigat prietenia şi încrederea sutelor de pacienţi care ne-au trecut pragul pentru implanturi dentare, urgențe stomatologice sau alte tratamente, încrezători că vor primi cea mai bună îngrijire.

 

Galerie foto