• office@infinitydental.ro
  • (+40) 0241.610.610 / (+40) 0726.26.26.24

Infinity Digital Dent inseamna o echipă profesionista de specialisti care va garanteaza calitatea actului medical.
Pentru ca suntem constienti de importanta unui zambet frumos, specialistii nostri gasesc o solutie indiferent de complexitatea cazului. Imbinand expertiza Doctorului Amer Hijazi, tehnologia si materialele de ultima generatie, putem sa abordam in siguranta o gama larga de patologii.
In mijlocul actiunilor noastre este insa pacientul, asa ca empatia, grija si rabdarea sunt pe primul plan la fiecare vizita in clinica stomatologica!
Asadar, fie ca aveti o urgenta care nu suporta amanare, fie ca veniti la controlul periodic sau doriti sa va imbunatatiti aspectul estetic, puteti conta pe Clinica Stomatologica Infinity Digital Dent!
Personalul Infinity Digital Dent va sta mereu la dispozitie cu placere, punand pasiune in tot ce intreprinde, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un zambet stralucitor!

 

DR. AMER HIJAZI

DR. AMER HIJAZI

DR. AMER HIJAZI – Ortodontie si Implantologie avansata – a absolvit in 2003 Facultatea de Medicina Dentara Univ. Ovidius si este membru si absolvent – GLOBAL INSTITUTE FOR DENTAL EDUCATION (USA Los Angeles).

office@infinitydental.ro
(+40) 0726.26.26.24