• office@infinitydental.ro
  • (+40) 0241.610.610 / (+40) 0726.26.26.24

Turismul dentar s-a dezvoltat rapid în ultima perioadă, din nevoia pacienților de a beneficia de tratamente stomatologice și implanturi dentare de calitate, dar la un preț corect.
Îți oferim acum posibilitatea ca, într-un singur sejur, să îți poți rezolva toate problemele dentare beneficiind de tratamente realizate cu o tehnologie de ultimă generație, materiale de top, medic stomatolog cu experiență, totul pentru sănătatea ta.
Îți punem la dispoziţie o gamă completă de tratamente stomatologice: implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare etc., medici specializaţi în toate ramurile stomatologiei, tehnologie de ultimă oră şi materiale de calitate conform standardelor europene, totul pentru sănătatea ta.
Beneficiezi astfel de oportunitatea de a îmbina tratamentele stomatologice cu o frumoasă vacanţă la malul Marii Negre, în doar câteva zile. Datorită tehnicii noastre de lucru şi a aparaturii performante din dotare, nu vei petrece toată ziua pe scaunul stomatologului, indiferent de cât de complexă este urgența ta stomatologică.