• office@infinitydental.ro
  • (+40) 0241.610.610 / (+40) 0726.26.26.24

Albirea dinților este recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, care nu au fost deci supuși multor tratamente și gingii fără probleme. Ea nu este recomandată nici pacienților cu explozii carioase. ”Candidații” ideali sunt cei care vor să scape de petele galbene de pe dantură. Cu toate acestea, procedura nu este indicată tuturor.
Este bine de știut faptul că, în urma albirii, se deschid la culoare dor dinții naturali. Nu se deschid acele plombe gri din amalgam. De asemenea, dacă avem multe obturații, adică multe plombițe pe dinții din față, trebuie să ne gândim de două ori înainte să facem o albire. Dacă ne albim dinții trebuie să fim conștienți că va trebui să schimbăm și plombițele de pe dinții din față, deoarece compozitul, materialul cu care au aceștia au fost obturați, rămânere de aceeași culoare.
Rezultatul unei albiri personale poate fi menținut o perioadă destul de lungă de timp, undeva până la 2-3 ani. Totuși, asta depinde foarte tare de stilul de viață al pacientului. Dacă acesta este un fumător convins, dacă bea foarte mult vin roșu, dacă ia multe medicamente, cum ar fi antibioticele, acestea vor avea un efect de colorare asupra dintelui și trebuie să o facă mai repede.