• office@infinitydental.ro
  • (+40) 0241.610.610 / (+40) 0726.26.26.24

Nu lăsa parodontita să pună stăpânire pe viaţa ta! Vino la clinica noastră să beneficiezi de o consultaţie de specialitate şi întocmirea unui plan de tratament potrivit nevoilor tale.
Netratată la timp, parodontita poate conduce la tratamente stomatologice complexe și mai costisitoare, precum implanturi dentare, punți sau proteze dentare. Nu mai sta pe gânduri și fă-ți acum o programare!
Boala parodontală este o afecţiune cronică de tip inflamator care afectează anual sute de mii de persoane la nivel global, conform Oral Healthcare. Din grijă pentru sănătatea ta dentară, ne preocupăm să îţi oferim cel mai rapid, eficient şi nedureros tip de tratament împotriva acestei afecţiuni, prin îndepărtarea cu până la 100% a plăcii bacteriene. Folosim doar cele mai inovatoare tehnologii pentru a trata cauza, nu doar efectul, ca să te simți mai încrezător în zâmbetul tău.
Principala cauză a apariţiei acestei afecţiuni o reprezintă numărul, în continuă creştere, al bacteriilor situate în şanţul dintre gingie şi suprafaţa dintelui, calitatea slabă a ţesuturilor şi reacţia anormală a sistemului de apărare al organismului.
Toate acestea conduc la afectarea şi dezlipirea gingiei de pe dinte, ceea ce permite bacteriilor să intre în contact cu osul şi să producă, în timp, resorbţia acestuia şi retragerea gingiei de-a lungul rădăcinii dintelui. Astfel, aceştia devin mobili şi se pot pierde rapid, fiind necesare apoi proceduri de restaurare dentară, pe bază de implant dentar, coroană dentară sau punte.